ERVARINGEN

Merel is een zeer enthousiaste trainster die je op een zo comfortabel mogelijke manier aan je conditie laat werken en probeert je te motiveren het beste uit jezelf te halen. Daarbij is ze zeer flexibel in het inhalen van gemiste lessen.

Er is lesaanbod voor verschillende niveaus, maar ook binnen de lessen kun je meestal zonder probleem je eigen tempo bepalen.

Zelf ben ik enorm vooruitgegaan in conditie en ga met enorm veel plezier naar de training.

Ik zou je zeker aanraden om te komen powerwalken. Merels enthousiasme is aanstekelijk en het is heerlijk om in de buitenlucht bezig te zijn met je conditie.

Jeannette Veefkind

De afgelopen maanden bij Merel de power walk cursus gedaan. Ik kan zeggen dat ik iedere keer met veel plezier meedoe voor mij als niet sportief type erg fijn om te merken dat ik zin heb om te gaan.

Merel heeft aandacht voor iedereen en bedenkt iedere keer weer een uitdagende les.

Carla

Merel geeft op een ongedwongen manier een opbouwende les geeft. We zijn zeer blij met deze lessen krijgen er energie van.

Rob en Maureen

Ik raad de powerwalklessen van Merel zeker aan. Ze zijn laagdrempelig, gezellig en je kan zelf de keuze om fanatiek mee te doen of rustig aan.

Sylvia

Ik raad de Easy Powerwalklessen zeker aan:

  • lekker in de buitenlucht
  • goede begeleiding
  • prettig om op een niet al te intensieve manier actief te wandelen
  • gezellige groep gelijkgestemde vrouwen
  • de powerwalklessen zijn gevarieerd, niet steeds hetzelfde rondje en gelardeerd met niet al te zware krachtoefeningen ter versterking van been- en armspieren
Renske

De powerwalklessen van Merel zijn zeker aan te raden. Het is leuk, fijn om te doen en Merel zorgt dat iedereen zijn/haar eigen grenzen opzoekt.

Monique Ewoldt van de Hare

Het zijn leuke uitdagende lessen waarin er aan iedereen gedacht wordt.

Jacqueline

Powerwalk is ontzettend leuk om te doen. Zeker met een trainer als Merel 🙂

Je loopt heerlijk buiten en werkt ondertussen aan je conditie = tempowisselingen en oefeningen.

Anneke