Powerwalk

Neem je jezelf regelmatig voor om te gaan sporten
maar komt er niets van?

Wil jij

E

meer bewegen?

E

je conditie verbeteren?

E

je spierkracht vergroten?

E

je fitter voelen?

E

buiten bezig zijn?

E

samen met een gezellige groep mensen bewegen / sporten?

Kom powerwalken!

E

Powerwalken zit tussen wandelen en hardlopen in.

E

Zonder stokken.

E

In verschillende tempo’s.

E

Je conditie en kracht gaat met sprongen vooruit.

E

Gezellig in een groep.

E

In de buitenlucht.

De afgelopen maanden bij Merel de power walk cursus gedaan. Ik kan zeggen dat ik iedere keer met veel plezier meedoe voor mij als niet sportief type erg fijn om te merken dat ik zin heb om te gaan. Merel heeft aandacht voor iedereen en bedenkt iedere keer weer een uitdagende les.”
Carla

“Powerwalk is ontzettend leuk om te doen. Zeker met een trainer als Merel 🙂 Je loopt heerlijk buiten en werkt ondertussen aan je conditie = tempowisselingen en oefeningen.”
 Anneke

“Ik powerwalk vanaf september 2017 bij Merel en ik vind het echt heerlijk om te doen. Je werkt helemaal op je eigen kunnen aan je conditie. Merel is een fijne trainer die iedereen in zijn waarde laat. Ondanks het vroege tijdstip van onze training (zaterdagochtend om 9.00 uur) spring ik elke keer vrolijk mijn bed uit om met onze leuke groep lekker in de buitenlucht actief te zijn.”
– Monique

Er zijn twee niveaugroepen powerwalk, namelijk de Powerwalkgroep en de Easy Powerwalkgroep. Beide groepen zijn geschikt voor beginnende powerwalker:

  1. De Powerwalkgroep is de ideale groep als wandelen met een tempo van 5 à 6 km/uur geen enkel probleem voor je is. Er zijn lessen op woensdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend.
  2. Doe je het liever iets rustiger aan? Doe dan mee met Easy Powerwalkgroep op woensdagavond of zaterdagochtend.  

Kom ervaren wat powerwalken is. Klik op de button hieronder.

Alle powerwalklessen geef ik in het Sloterpark in Amsterdam. Start bij mijn bakfiets op de hoek van de Willinklaan en de Dokter Meurerlaan in Amsterdam. Gratis parkeren.

  Overzicht lesgroepen en tarieven