Over mij

Official Zession Powerwalktrainster en 4daagseloopster

Mijn naam is Merel Groeneveld (1971)

 

Bewegen is me met de paplepel ingegoten. Ik kan enorm genieten van de omgeving en de natuur waarin ik loop.  Me verwonderen over al het moois dat er om ons heen te zien is. Dat enthousiasme deel ik graag met anderen.  

In 2012 ben ik gestart met mijn praktijk als gewichtsconsulent: Op de gezonde toer. Naast mijn werk als powerwalktrainster begeleid ik mensen om af te vallen en van hun emotie-eten af te komen. Ik help ze hun relatie met voeding te veranderen, met bewezen psychologische methodes.

Toen ik mijn bedrijf startte, adviseerde ik cliënten vaak om wat meer te gaan wandelen of fietsen, gewoon in hun eigen buurt. Want er is zoveel moois te zien in de buurt waar je woont.

 

Maar dat bleek lastig, zelf meer gaan bewegen. Dat heeft me er in 2014 toe aangezet om wandelingen te gaan organiseren in de wijk waar ik woon in Amsterdam. Voor mensen met en zonder overgewicht. 

Het geven van wandelingen vond ik heel leuk om te doen. Mensen leerden de wijk beter kennen, leerden buurtgenoten kennen en het was erg gezellig. Zelf wilde ik meer: mensen ook helpen om hun conditie te verbeteren met wandelen. En krachtoefeningen met ze doen: zo belangrijk als je ouder wordt.

Daarom ben ik in 2016 een opleiding tot Zession Powerwalktrainer gaan volgen. Sinds augustus 2016 geef ik met veel plezier powerwalklessen aan vooral vrouwen en ook enkele mannen in de leeftijd van 45-70 jaar. Ik ga de lessen in met enthousiasme en energie, en ga altijd met nog meer energie naar huis, door alle toffe en enthousiaste deelnemers. 

 

Gratis voor jou: een proefles Powerwalk

N

Op woensdagavond, vrijdagochtend of zaterdagochtend

N

In en rondom het Sloterpark in Amsterdam

N

Meedoen in een bestaande groep

N

Waarin je in je eigen tempo kan lopen

N

Kom zelf ervaren of Powerwalken ook iets voor jou is                             

Powerwalk zession Amsterdam