Official Zession Powerwalktrainster en 4daagseloopster

Verliefd over natuur en bewegen

Mijn naam is Merel Groeneveld.

Bewegen is me met de paplepel ingegoten zodat ik geniet enorm van de omgeving en de natuur waarin ik loop. Naast mijn werk als powerwalken trainer begeleid ik mensen om af te vallen en van hun emotie-eten af te komen, als gewichtsconsulent bij Op de Gezonde Toer. Ik help ze hun relatie met voeding te veranderen, door psychologische methodes, compassie en kennis van 10 jaren ervaring.

Toen ik mijn bedrijf startte, adviseerde ik cliënten vaak om wat meer te gaan wandelen of fietsen, gewoon in hun eigen buurt. Want er is zoveel moois te zien in het gebied waar je woont. Maar dat bleek lastig, zelf meer gaan bewegen. Dat heeft me er in 2014 toe aangezet om wandelingen te gaan organiseren. Voor mensen met en zonder overgewicht. Mensen leerden hun buurtgenoten beter kennen en van de natuur mee te genieten. Zelf wilde ik meer: mensen ook helpen om hun conditie te verbeteren met wandelen en krachtoefeningen met ze doen, zo belangrijk voor elke leeftijd. Daarom ben ik een opleiding tot Zession Powerwalktrainer gaan volgen. 

 

Ik heb in de 7 jaar tijd een mooie eigen methode ontwikkeld, die plaisir en training efficiëntie samenstelt:

  • Powerwalken voor verschillende groepsdoelen en behoefdes: een geweldige techniek om uithoudingsvermogen, coördinatie, spierkracht, evenwicht en behendigheid te verbeteren
  • Geïntegreerde krachtoefeningen van meer typen samengesteld – Tabatha, HIIT, bodygewichtoefeningen, met optimale intensiteit ingesteld voor elke types van behoeftes en geadapteerd aan elke groep. 
  • Psychologie oefeningen die de plaisir van in de natuur bewegen versterken: mindfulness, hersenspelletjes en puur genot verdelen.  

 Ik ga de lessen in met enthousiasme en energie, en ga altijd met nog meer energie naar huis, door alle toffe deelnemers. Ga jij mee?

 

Gratis voor jou: een proefles Powerwalk

N

Op woensdagavond, vrijdagochtend of zaterdagochtend

N

In en rondom het Sloterpark in Amsterdam

N

Meedoen in een bestaande groep

N

Waarin je in je eigen tempo kan lopen

Powerwalk zession Amsterdam